Ajax deelt Kemper contractverlenging van twee jaar uit

0
1188

Boy Kemper kreeg donderdag met het bericht dat zich bij Oranje Onder-19 mag melden voor het EK in Georgië al goed nieuws en vrijdag kwam er nog meer mooi nieuws bij voor de verdediger. Ajax heeft namelijk via de officiële kanalen bekend gemaakt dat Kemper zijn contract met twee jaar heeft verlengd.

Kemper beschikte oorspronkelijk over een nog tot 30 juni van dit jaar doorlopende verbintenis en zette vrijdag zijn krabbel onder een nieuw contract. De net achttien jaar geworden verdediger blijft nu tot medio 2019 verbonden aan Ajax. Kemper maakt sinds vorig jaar deel uit van de jeugdopleiding van de Amsterdammers. Hij kwam toen over van FC Volendam, waar de in Purmerend geboren stopper ook zijn loopbaan begon. Kemper zal zich volgend seizoen aansluiten bij Ajax Onder-19.

Naast Kemper zette ook Vince Gino Dekker zijn handtekening onder een nieuw contract. De aanvaller debuteerde in augustus vorig jaar voor Jong Ajax, maar stond vanaf november langs de kant met een zware knieblessure. Ajax toont hoe dan ook vertrouwen in de twintigjarige Dekker en heeft hem tot medio volgend jaar vastgelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here