‘Ajax houdt negen miljoen euro over aan verkoop Riedewald’

0
3710

De overstap van Jaïro Riedewald naar Crystal Palace hangt al enige tijd in de lucht, maar de transfer lijkt zich nu echt in de afrondende fase te bevinden. Verschillende Engelse media melden dat de verdediger van Ajax ieder moment gepresenteerd kan worden als nieuwe aanwinst voor het team van Frank de Boer.

Het Algemeen Dagblad voegt daaraan toe dat de Amsterdammers meer aan Riedewald overhouden dan in eerste instantie gedacht. Marc Overmars heeft volgens het medium een transfersom van negen miljoen euro uit het vuur weten te slepen voor Riedewald, die in de Johan Cruijff ArenA nog een contract tot medio 2020 heeft.

De verdediger, die ook als controlerende middenvelder uit de voeten kan, leek in Amsterdam uit te gaan groeien tot een bepalende speler. Peter Bosz besliste vorig seizoen echter anders door hem op de bank te zetten en ook Marcel Keizer lijkt daar voorlopig aan vast te houden. Riedewald kiest zodoende eieren voor zijn geld door voor een hereniging met zijn voormalige trainer De Boer te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here