Davy Klaassen: ‘Ajax zit voor altijd in mijn hart’

0
1719

Donderdagavond werd de transfer van Davy Klaassen naar Everton FC beklonken. Vanuit Liverpool gaf de oud-Ajacied een eerste reactie. Klaassen blikt terug op fantastische jaren in Amsterdam. Een nieuw avontuur lonkt voor de international.

Klaassen: ,,Het doet mij pijn om Ajax te verlaten, ik heb een fantastische tijd bij de club gehad. De drie kampioenschappen waren absolute hoogtepunten maar ook de finale van afgelopen seizoen in de Europa League is iets wat ik nooit zal vergeten. Ik heb mooie momenten meegemaakt, die pakt niemand mij meer af.”

,,Nu is het tijd voor de volgende stap in mijn carrière. Everton is ook een mooie club, ik ken de trainer en ben klaar om mij te laten zien in een van de beste competities van de wereld. Op deze plaats wil ik alle fans, maar ook de mensen binnen Ajax bedanken voor de tijd die ik in Amsterdam heb gehad, Ajax zit voor altijd in mijn hart.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here