Dekker verlengt contract met een jaar

0
1208

Ajax en Vince Gino Dekker hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2017. De nieuwe verbintenis gaat in op 1 juli 2017 en loopt tot en met 30 juni 2018.

Dekker werd geboren op 22 maart 1997 in Harderwijk. De aanvaller speelt sinds zijn zesde jaar in de jeugdopleiding van Ajax. Op 12 augustus 2016 maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal in de Jupiler League wedstrijd Almere City FC– Jong Ajax (1-4). De buitenspeler werd in november 2016 geopereerd aan zijn linkerknie en revalideerde de rest van het seizoen. Tot nu toe speelde Dekker 11 officiële wedstrijden in Jong Ajax en scoorde daarin drie keer.

Dekker is blij dat hij het vertrouwen krijgt vanuit de club: ,,Het geeft een fijn gevoel dat ik mijn contract heb kunnen verlengen. Helaas ben ik nog niet volledig fit, maar mijn revalidatie verloopt goed. Ik hoop zo snel mogelijk weer aan te sluiten bij de groep zodat ik in de loop van dit seizoen weer wedstrijdritme op kan doen en van waarde kan zijn voor het team.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here