El Ghazi op weg naar Lille

0
1111

Anwar El Ghazi zet zijn loopbaan waarschijnlijk voort bij Lille. De 21-jarige vleugelspits van Ajax is op enkele details na akkoord met de club uit de Franse Ligue 1.

Volgens Nabila El Ghazi, de zus van de aanvaller, heeft de club de interesse voor haar broer kenbaar gemaakt. “Maandag wordt er verder gesproken”, zegt ze zaterdag tegen De Telegraaf.

Lille heeft zich officieel nog niet gemeld bij Ajax, maar volgens het dagblad heeft Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van El Ghazi, zwart op wit staan wat de afkoopsom moet bedragen. Die zou rond de 7 miljoen euro liggen. El Ghazi staat in belangstelling van meer clubs, waaronder Olympique Marseille, Galatasaray en Lazio. De tweevoudig international van Oranje zou echter een voorkeur voor Lille hebben. Die club staat twaalfde in de competitie.

El Ghazi kreeg in de zomer van 2016 al te horen dat hij ondanks een tot medio 2019 doorlopend contract mocht vertrekken, maar destijds besloot hij om te blijven en te vechten voor zijn kans. Na een moeizaam half jaar – El Ghazi werd in de maand november zelfs uit de selectie gezet na een woordenwisseling met trainer Peter Bosz – lag zijn toekomst niet meer in Amsterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here