Familie Nouri dankbaar: “Zal alles fluisteren in zijn oor”

0
1522

Het zeer indrukwekkende eerbetoon aan Abdelhak Nouri dat vrijdagavond plaatsvond rondom het ouderlijk huis van de Ajax-middenvelder, heeft diepe indruk gemaakt op de familie Nouri. Dat laat broer Abderrahim weten door middel van een brief waarin hij de voetbalwereld wil bedanken voor de steun.

De broer van ‘Appie’ heeft een brief geschreven aan de voetbalfans, die gepubliceerd is de website van AT5. “Het is niet te beschrijven wat dit met ons deed en doet”, schrijft Abderrahim. “We willen iedereen, iedereen, maar dan ook iedereen die er was of niet was; moslim of geen moslim, Ajacied of Feyenoorder, donker of wit, oud en jong bedanken voor de steun en met name voor het prachtige eerbetoon van gisteren.”

“Door middel van zijn goede manieren, goede gedrag en goede karakter zijn zoveel mensen bij elkaar gekomen die in het hedendaagse nooit bij elkaar zouden willen komen. Dit zijn voor ons zeer positieve tekenen over de plek en rang die Abdelhak zal krijgen in het hiernamaals mocht het ergste scenario gebeuren”, schrijft Abderrahim.

Sinds vrijdag ligt Abdelhak in het AMC in Amsterdam. “Wanneer ik vandaag mijn broertje Abdelhak ga bezoeken zal ik hem alles fluisteren in zijn oor. Dank jullie wel en blijf vertrouwen op God en blijf bidden en accepteer het geen wat God voor hem heeft en gaat bepalen. Namens de famillie Nouri, dank jullie wel.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here