Keizer: “Pak mooie kans met beide handen beet”

0
1377

Marcel Keizer had zich ingesteld op nog een jaar bij Jong Ajax, maar het plotselinge vertrek van Peter Bosz zette de deur naar de hoofdmacht voor hem open. “In het voetbal kan het plots anders lopen”, zei de nieuwe hoofdtrainer van Ajax zaterdag. “Dit is uiteraard een hele mooie kans die ik met beide handen beet pak.”

De 48-jarige Keizer, die zelf in de jeugdopleiding van Ajax zat maar in het eerste elftal niet wist door te breken, is volgens het zogeheten Technisch Hart van Ajax de ideale kandidaat om het werk van Bosz voort te zetten.

“De gesprekken die we hebben gehad, waren inderdaad positief en ik voel dan ook vertrouwen vanuit de organisatie”, zei Keizer. “Momenteel heb ik nog vakantie, maar ik zet binnenkort vol trots mijn handtekening onder het nieuwe contract. Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan. We moeten er gezien het Europese programma al vroeg klaar voor zijn. Het doel is om de lijn en speelwijze van het afgelopen jaar door te trekken, er een prachtig seizoen van te maken waarbij we uiteraard voor de prijzen gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here