Nouri valt neer op het veld en wordt gereanimeerd

0
2643

Het oefenpotje tussen Ajax en Werder Bremen is halverwege de tweede helft gestaakt. Het stond op dat moment 2-1 voor de Duitsers, maar dat doet er allemaal even niet toe. De wedstrijd werd gestopt omdat Appie Nouri in elkaar zakte. De medische hulpdiensten doen wat ze kunnen.

Nouri zakte op de helft van Werder ineens in elkaar en hoewel er in eerste instantie geen sprake leek van paniek, kwamen alle mogelijke hulpdiensten op de Ajacied af. De spelers liepen naar de dug-out van hun ploeg, waarna zich een ambulance op het veld meldde.

Toen werd de zaak snel serieuzer. Er meldde zich een tweede ambulance, het verplegend personeel was nog steeds met Nouri bezig en in de weer met een defribilator. Onze verslaggever ter plekke zag Nouri gereanimeerd worden.

We kunnen alleen maar melden wat we zien of zagen. En dat is dat er nog steeds of alweer hartmassage wordt toegepast. We delen updates als er iets te melden valt en zijn het meest up-to-date via onze tweets. Laten we hopen dat er snel positief nieuws is.

Hou vol, Appie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here