Riedewald baalt: ´Opeens mijn nummer kwijt´

0
2443

Het management van Jaïro Riedewald is momenteel in gesprek met een geïnteresseerde club. De verdediger van Ajax sprak zaterdagochtend met trainer Marcel Keizer over zijn situatie, zo laat Riedewald weten aan Voetbal International. Volgens de twintigjarige verdediger hebben meerdere clubs concrete interesse. Daarom besloten beiden dat Riedewald zaterdag niet meedoet in het oefenduel met Werder Bremen.

“Ik kon me daar wel in vinden. Mocht het toch allemaal niet doorgaan, dan sluit ik gewoon weer aan hebben we afgesproken”, legt hij uit. Vorig seizoen speelde hij onder Peter Bosz tweede viool, omdat Nick Viergever de voorkeur kreeg. “Dat seizoen heeft wel pijn gedaan, het was een flinke teleurstelling. Ik was vastberaden om mezelf weer te laten zien, maar kreeg direct weer een tik te verwerken.”

Riedewald doelt daarmee op zijn nieuwe rugnummer. In plaats van met nummer 4 begint hij dit seizoen met nummer 36. “Een duidelijk signaal, zonder dat ik er verder iets over hoorde. Geen uitleg, niets, dan weet je als speler wel genoeg. Het heeft overigens niets met deze trainer te maken, in hem heb ik veel vertrouwen”, aldus de verdediger, die ook toegaf dat er onder meer interesse uit Frankrijk voor hem is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here