Sinkgraven hoopt op kans als middenvelder onder Keizer

0
1330

Daley Sinkgraven werd afgelopen seizoen door Peter Bosz als linksback gebruikt. Daarmee veroverde hij een basisplaats, maar het middenveld heeft nog altijd zijn voorkeur. Onder de nieuwe trainer Marcel Keizer hoopt Sinkgraven op een nieuwe kans op zijn favoriete positie.

Het belangrijkste doel van Sinkgraven is fit blijven en zo veel mogelijk wedstrijden spelen. Maar die duels op het middenveld spelen zou het mooiste zijn. “Ik heb er nog niet met de trainer over gesproken. Maar ik ben al blij als ik speel. Het maakt me niet heel veel uit, maar ik ben geen typische linksback. Ik ben wat aanvallender ingesteld en wat dat betreft speel ik liever op het middenveld. Maar als linksback spelen vind ik ook gewoon leuk”, geeft hij aan in gesprek met Ajax TV.

Met de komst van Keizer ontstaat er een nieuwe kans voor Sinkgraven om zich te laten zien als middenvelder. Een kans die hij zeker zal aangrijpen. “Dat weet iederen ook wel. Maar ik moet eerst eens met hem gaan zitten en een goed gesprek hebben. Dan zien we wel verder.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here