‘Tete heeft voorkeur voor de Serie A’

0
1810

Kenny Tete hoopt zijn carrière te vervolgen in de Serie A. Volgens de Corriere dello Sport heeft de rechtsback van Ajax een duidelijke voorkeur voor de Italiaanse competitie, ondanks een akkoord tussen Galatasaray en zijn huidige werkgever over een transfer. Internazionale probeert de wens van Tete uit te laten komen.

De overeenkomst met Galatasaray behelsde een bedrag van ‘iets meer dan drie miljoen euro’ en ook Inter zal een dergelijke transfersom moeten neertellen. De Italiaanse krant schrijft dat Ajax inzet op drie tot vier miljoen euro. Vrijdag meldde La Gazzetta dello Sport dat zaakwaarnemer Mino Raiola de naam van Tete tijdens een lunch heeft laten vallen bij sportief directeur Piero Ausilio.

Ook vanuit Engeland zou belangstelling zijn voor de zesvoudig international. Het gaat om clubs uit de Premier League, maar het is niet duidelijke welke verenigingen interesse hebben in Tete. Bij Ajax speelde hij afgelopen seizoen tweede viool achter Joël Veltman. Zo’n seizoen wil de 21-jarige Amsterdammer niet nog eens draaien en daarom lijkt hij af te stevenen op een vertrek bij Ajax.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here