Tribunes Arena vanaf 2018 in clubkleuren Ajax (video)

1
1122

De Amsterdam ArenA zal de komende jaren een metamorfose ondergaan. Ajax meldt vrijdag via de officiële kanalen dat het stadion vanaf januari 2018 rood en wit zal kleuren.

In etappes zullen het komende jaar alle stoeltjes in de Amsterdam ArenA worden vervangen. “De Amsterdam ArenA bestaat nu 20 jaar en heeft altijd bekend gestaan om haar innovaties, duurzaamheid en kwaliteit. Het stadion ondergaat de komende jaren een metamorfose, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Het vervangen van de stoelen is een hele zichtbare component van deze vernieuwing”, aldus Henk Markerink, de directeur van het stadion.

Algemeen directeur Edwin van der Sar is trots op het ontwerp. “De manier waarop de letters Ajax in de tribunes zijn verwerkt doet meteen aan De Meer denken. Daar heb ik mooie herinneringen aan en dat geldt niet alleen voor mij maar voor heel veel Ajacieden. In de loop der jaren is de Amsterdam ArenA steeds meer een Ajax-stadion geworden, dat ging stapsgewijs met telkens bepaalde aanpassingen. Die zijn qua impact niet te vergelijken met dit stoelenplan, want het totale beeld van de binnenkant van stadion verandert. Wij verwachten dat het heel mooi gaat worden en dat onze supporters daardoor vanaf 2018 nog trotser kunnen zijn op onze thuishaven.”

Zie hieronder de beelden van hoe de Amsterdam ArenA er vanaf januari 2018 uit zal zien.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here