Van de Beek: “Deze was voor Appie en zijn familie”

0
3414

Donny van de Beek was tegen OGC Nice heel belangrijk voor Ajax. Uitgerekend hij, als goede vriend van Abdelhak Nouri, maakte de belangrijke gelijkmaker voor de Amsterdammers. Dat doelpunt droeg de middenvelder dan ook op aan Nouri en zijn familie.

“Het was een belangrijke goal. Dit doelpunt was voor iedereen bij Ajax, maar speciaal voor Appie en zijn familie. Om hen een hart onder de riem te steken. Ik werd er best emotioneel van”, blikt Van de Beek terug voor de camera van Ziggo Sport. “Ik vind het nog steeds heel moeilijk om hierover te praten en ik wil het dan ook graag over de wedstrijd hebben.”

Van de Beek vond het spel van Ajax er in de eerste helft niet al te best uitzien, maar de Amsterdammers knokten zich terug. “In de tweede helft was dat anders. We hadden zelfs de tweede nog wel kunnen maken denk ik. Maar dit is al met al een goede uitgangspositie om het in de ArenA af te maken. Dit is een prima resultaat.”

Na het vertrek van Davy Klaassen is het de beurt aan Van de Beek om het te laten zien op het middenveld. “Ik heb goede dingen laten zien, maar er zijn ook zaken die nog beter kunnen. Ik ben blij dat ik vanavond belangrijk kon zijn en nu moeten we het in de ArenA af gaan maken”, besloot hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here