‘Viergever op verlanglijst Bayer Leverkusen’

0
3968

Ajax raakte eerder al verdedigers Kenny Tete en Heiko Westermann kwijt en neemt binnenkort waarschijnlijk afscheid van Jairo Riedewald en Mitchell Dijks. Daar komt nu bij dat het ook niet zeker is dat Nick Viergever volgend seizoen in de Johan Cruijff ArenA speelt. 

De 27-jarige verdediger staat volgens BILD hoog op het verlanglijstje bij Bayer Leverkusen. De club is op zoek naar een ervaren verdediger en volgens sportief directeur Rudi Völler en collega Jonas Boldt zou Viergever over de juiste kwaliteiten beschikken. De Duitse krant schrijft dat Viergever ongeveer vijf miljoen euro moet kosten en dat Diego Reyes van FC Porto het alternatief is.

Het contract van de verdediger loopt nog tot de zomer van 2018 door. Het is nog onduidelijk of Ajax achter de schermen plannen heeft om de verbintenis van Viergever open te breken, al zou hij waarschijnlijk wel open staan voor een langer verblijf bij de club van trainer Marcel Keizer. “Ik krijg vertrouwen van de technische staf. Nu moet de club dat vertrouwen nog uitspreken. Maar zo niet, dan niet. Ik zit goed in mijn vel”, zei Viergever in februari in Het Parool.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here